Automaalaamo Tuusula

Oletko etsimässä automaalaamoa Tuusulassa? Haluatko korjauttaa kolaroidut tai naarmuuntuneet auton maalipinnat? Tarvitseeko autosi keraamisen kestopinnoitteen antamaan kiiltoa kesään ja suojaa pakkaseen? Jos vastasit kyllä, olet tullut oikeaan paikkaan!

Pintakiilto on tuusulalainen automaalaamo, jossa sinua ymmärretään ja palvellaan kaikissa auton maalipintaan liittyvissä asioissa - oli kyse sitten maalauksista, paikkauksista, hiomisista, tasoituksista. 

Toimitiloissamme Tuusulan Ristikivessä on kokeneita auton maalipinnan käsittelyn mestareita, joiden ammattitaito antaa selkänojan työskentelyyn.

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä, ja suosittelevat meitä. Se onkin jatkuvan menestyksemme kulmakivi, mutta kaiken salaisuus on... ...tule katsomaan niin näet!

 

Auton maalaus

Auton ylimaalaus tai kohdistetut korjaukset

Isommat lommot auton maalipinnassa vaativat tasoituksen ja maalauksen jotta saadaan täydellinen lopputulos. Auton muovipuskurin tai lokasuojan maalaus hoituu käden käänteessä täältä.

Lisätiedot
Auton kiillotus

Kiillotustekniikalla pienet naarmut pois auton maalipinnasta

Pienemmät jäljet auton maalipinnassa nopeasti kuntoon kiillotustekniikalla.

Lisätiedot
Keraaminen pinnoite autoon

Keraaminen pinnoite autoon ammattilaiselta

KORREK Pro Ceramic TFC™ -keraaminen kestopinnoitus suojaa autosi vuosiksi. Lue asiakaskokemus Ford Kugan maalipinnan pinnoituksesta.

Lisätiedot

Jätä yhteydenottopyyntö:

Separate email addresses with a comma.

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Haluamme olla ystävällisin automaalaamo Tuusulassa


Meille on helppo tulla! Saat suoran kontaktin maalariin ilman välikäsiä. Saat palvelun ihmiseltä ihmiselle.