Keraaminen pinnoite - Hans Aaltonen

Toteutimme asiakkaallemme keraamisen pinnoituksen perheen molempiin autoihin


Meidän uuteen Ford Kuqaan haluttiin saada keraaminen pinnoite. Tai oikeastaan molempiin perheen autoihin hyvä pinta, myös toiseen joka ei ollut enää ihan uusi. Tälle oli tehty aiemmin pinnoite toisessa paikassa ja eri valmistajan aineilla, mutta se pinta ei näyttänyt enää hyvältä. Ajateltiin että oliskohan kotimainen Korrek laadukkaampi ja siitä se lähti. Syy oli ihan jotta niitä olisi helpompi puhdistaa ja kestäis paremmin varsinkin talvikelejä.

Otettiin sitten yhteyttä Pintakiiltoon ja Tykoon. Juteltiin mitä tarvitsee tehdä ja saatiin opastusta alusta alkaen. On kyllä hyvä kun saa vähän tietoja avuksi mitä tarkalleen kannattaa tehdä jotta maalipinta autossa olis mahdollisimman hyvä ja kestävä.

Päädyttiin tekemään uuteen Kugaan keraaminen käsittely. Sehän sitten kun hyvää haluttiin, tarkoitti että tehtiin ensin huolellinen raudan ja pien poisto. Sitten poistettiin pintarasvat ja luovutusvahat, ja sen jälkeen se varsinainen keraaminen pinnoite.


Tää toinen perheen auto, vanhempi oli enemmän sellainen että katsottiin se entinen pinnoite kuntoon. Se ei ollut ihan täydellinen mutta ei sitä poistaakaan kannattanut. Tehtiin pintanaarmujen poisto, raudanpoisto ja kevyt pinnoite täydentämään olemassa olevaa pinnoitetta.


Lopputuloksesa on kyl pakko sanoa että tulihan siitä molemmissa autoissa hyvän näköinen. Mut ehkä se mikä oli parasta, että se palvelu oli tältä kaverilta ihmisläheinen ja ammattitaitoinen. Ollaan käytetty tuolla yhdessä toisessakin paikassa ennen autoa kun on ollut tarvis, mutta tämä ties kyllä mitä teki - oli sellainen että tuli tosi ammattitaitoinen kuva ja koko asiointi sujui niin hyvin kuin nyt voi.