Keraaminen pinnoite antaa ylivertaisen suojan ja kiillon

Auton pinnoitus KORREK Pro Ceramic TFC™ keraamisella pinnoitteella ammattilisen asentamana suojaa autosi useiksi vuosiksi.

Mitä auton pinnoitus eli maalipinnan suojaaminen keraamisella pinnoitteella tarkoittaa?

Keraamiset pinnoitteet ovat pii- ja polymeeripohjaisia eikä sitä voi millään tavoin verrata autovahoihin, jotka eivät kestä vahvoja pesuaineita. Suomessa valmistetut uuden sukupolven KORREK Pro Ceramic TFC™-pinnoitteet ovat ammattilaisille tarkoitettuja lasinsukuisia materiaaleja. Niiden asennukseen tarvitaan oikeanlaiset tilat ja autonhoidon ammattilaisille suunnattu koulutus jotta tarkka käsittely saadaan toteutettua oikein. Yksi keraaminen pinnoitus antaa lisäsuojaa auton maalipinnalle jopa useiksi vuosiksi. Näin voit saada Pintakiiltoa vuosiksi eteenpäin.

Korrek Pro Ceramic TFC auton pinnoite asennetaan auton kaikille maalipinnoille. Se muodostaa muutaman mikronin paksuisen suojaavan kalvon ja vaatii n. 12 tunnin kuivumisajan sisätiloissa. Auton pinnoitus suojaa maalipintaa epäpuhtauksilta ja vähentää siten pinnan naarmuuntumista. Saat myös lisäsuojaa mm. itikoiden, lintujen jätöksien, auringon UV-säteilyn ja muiden vastaavien aiheuttamia vahinkoja vastaan.

Aidon Korrek Pro Ceramic TFC -pinnoitteen mukana tulee aina käsittelytodistus ja saat opastuksen optimaalisesta hoidosta pinnoitteen käyttöiän optimoimiseksi.

Kysy lisää, kerromme mielellämme tarkemmin PRO -sarjan kestopinnoituksista

Kestävyyttä maalipinnalle ammattilaisen asentamasta pinnoitteesta

Tavalliset autovahat liukenevat pois ja suojausvaikutus poistuu tavallisessa auto pesussa. Sen sijaan keraaminen pinnoite kestää ja suojaa. Ammattilaisen asentama keraaminen Korrek Pro TFC kestopinnoite antaa suojan jonka kesto lasketaan vuosissa.

Pintakäsittelyn myötä auton pesu helpottuu ja maalipinta on kuin alkuperäisessä loistossaan.

Helpomin puhdistuva pinta kuluu vähemmän. Lika irtoaa huomattavasti helpommin pinnoitetusta auton maalipinnasta ikään kuin kelluen pois eikä jämähdä kiinni. Alkuperäinen loistava auton maalipinnan väri itse tulee keraamisen käsittelyn myötä silminnähden syvemmäksi.

Keraaminen pinnoite vähentää naarmuuntumista ja antaa pitkäkestoista suojaa auton maalipinnalle

Saat suojaa mm. UV-säteilyä, lintujen jätöksiä ja itikoiden jättämiä jälkiä vastaan. Autoa ei myöskään tarvitse vahata pinnoitteen kestoaikana.

Hoidettu ja suojattu auto säilyttää arvonsa kun vuodet kuluvat ja säät vaihtelevat

Hyvin hoidettu auto säilyttää paremmin jälleenmyyntiarvonsa. Pinnoitus on järkevä investointi, joka antaa mielenrauhaa kun ajat pölyisillä ja kuraisilla kaduilla. Pinnoitus helpottaa auton jälleenmyyntiä ja saattaa jopa parantaa myyntihintaa.


Varmista keraamisen pinnoituksen avulla auton maalipinnan kestävyys pohjoisen sääolosuhteissa

Miten KORREK Pro ammattipinnoitteet eroavat Korrek Pro kuluttajatuotteista?

Ceramic TFC – ammattilaisen tekemän pinnoitteen kesto on pidempi kuin tee-se-itse-valmisteen. Ammattilaisten Ceramic TFC -pinnoitesarja asennetaan puhtaassa tilassa, jonka kosteus ja lämpötila on kontrolloitu. Se asennetaan aina sisätiloissa ja pinnoitteen käyttö edellyttää valmistajalta saatua koulutusta.

Asennuspisteessä tehty pinnoitekäsittely sisältää lisäksi aina pintojen monivaiheisen syväpuhdistuksen, johon kuuluu esimerkiksi esipesu, raudanpoisto, pienpoisto sekä shampoopesu. Ammattilainen tekee usein myös koneellisen naarmunpoiston eli myllytyksen ennen keraamista pinnoitetta. Sen perusteellisuus riippuu maalipinnan kunnosta.

KORREK Pro -kuluttajatuotteet, kuten pinnoitetta sisältävä Korrek Pro TFC Reload autoshampoo ja Viimeistelyaine soveltuvat erinomaisesti pinnoitteen jälkihoitotuotteiksi. Sääolosuhteet ja pesut kuluttavat keraamista pinnoitetta vähitellen ja oikeat jälkihoitotuotteet vahvistavat keraamista pinnoitetta ja pidentävät sen ikää.


Haluan jättää soittopyynnön:

Erottele useampi sähköpostiosoite pilkulla