Auton maalipinnan kiillotustyöt


Auton maalipinnan korjaukset on paras tehdä maalaamalla, mutta ihan pienet jäljet maalipinnassa on mahdollista korjata myös kiillotuskoneella.
Tämän menetelmän edut on nopeus ja edullisempi kuin maalaus, tämän korjaamiseen ajoneuvo tulee nähdä ja voimme antaa arvion korjaamisesta.  

Naarmu auton maalipinnassa

Auton naarmut kannattaa käydä näyttämässä meillä Pintakiillossa, varsinkin jos on epäilys siitä, että naarmu on mennyt läpi maalipinnasta. Tämä on tärkeää siksi, koska korjaamatta jätetyt naarmut johtavat nopeasti ruosteen puhkeamiseen.

Tarkistuttamalla ja korjaamalla ajoissa ehkäiset isompia vahinkoja ja siistin näköisellä Pintakiillon omaavalla ajoneuvolla on hienoa ajaa muiden seassa liikenteessä.


Kerrotaan myös, että kaskovakuutus korvaa yleensä naarmujen korjauksen auton maalipinnasta.

Etenkin aurinkoisella säällä ja varsinkin tummat värit toistavat kaikenlaiset painaumat ja nirhaumat ikävästi auton maalipinnasta. Mikäli vauriokohdassa näkyy peltiä maalipinnan alta, kannattaa se korjauttaa ja maalauttaa kuntoon mahdollisimman pian. Näin vauriokohtaan ei pääse kertymään ruostetta, joka voi levitessään aiheuttaa mittavamman korjauksen.
Auton maalipinnan painaumat ja naarmut ovat myös visuaalisia haittoja ja voivat vaikuttaa auton jälleenmyyntiarvoon. Eli olet helposti menettänyt Pintakiillon. Me tiedämme miten se palautetaan ja palvelemme sinua erittäin mielellämme!


Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme sinulle lisää